
Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
2 stk
Tomat
4 g
Bouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Æg, Mælk, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nøtter)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
½ g
Chiliflager
140 g
Bacon, tern
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til pasta

Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.

Sænk til middel varme.
Tilsæt tortelloni, og steg videre i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, bouillon, Mamas Favorit og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente' og saucen er let tyknet.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost, chiliflager og basilikum.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.