Skip to main content
Tagliatelle

Tagliatelle

med portobello-tomatsauce & sprød salviepangrattato

3.6
(13)

Find lysestagerne og den rødternede dug frem; denne pastaret er som taget ud af et ‘trattoria’ i en norditaliensk landsby. Den intense tomatsauce får fornemt følgeskab af sprød pangrattato med salvie, som spiller vidunderligt op imod fløjlsbløde portobellosvampe og ‘al dente’ tagliatelle. Et delikat møde mellem forskellige smagsoplevelser, der vil føre dig direkte til fortovsrestauranten under den italienske aftenhimmel.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

15 ml

Balsamico

1 pakke

Finthakkede tomater

40 g

Pecorino Romano-ost

½ pose

Salvie

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

Næringsindhold

Kalorier (kcal)415.7 kcal
Energi (kJ)1739.4 kJ
Fedt3.7 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker1.8 g
Kostfibre3.2 g
Protein14.6 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring en kedel vand* i kog. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Hak portobellosvampe i grove tern. Halver cherrytomater. Hak salvieblade fint. Riv pecorino. 

Lav pangrattato
2

Bland salvie, panko, pecorino og en smule olie* i en skål. Fordel blanding på en bageplade med bagepapir, og bag i 8-10 min i ovnen, eller indtil pankoen er gylden og sprød.

Svits grøntsager
3

Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Svits svampe, cherrytomater og skalotteløg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt balsamico og en knivspids sukker*, og lad simre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, passata og pastavand* [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.], og lad saucen simre i 4-5 min. Tilsæt en klat smør, og rør rundt.

Kog pasta
5

Hæld pasta i det kogende vand*. Kog i 4-5 min, eller indtil pastaen er ‘al dente’. Si vandet fra pastaen, og hæld tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.

Server
6

Anret pasta og svampesauce i dybe tallerkener, og top med pangrattato.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image