Skip to main content
Gyldenstegt kylling på cremet gnocchi
Gyldenstegt kylling på cremet gnocchi

Gyldenstegt kylling på cremet gnocchi

med calabrese-cherrytomatsauce og spinat

Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Hurtige kylling på gyldenstegt gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabrese-pestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

60 g

Calabresepesto

(Indeholder: Mælk)

250 g

Cherrytomater

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

400 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

60 g

Spinat

4 g

Bouillon

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Løg

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3837 kJ
Kalorier (kcal)917 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt21.4 g
Kulhydrat86.4 g
Sukker14.1 g
Protein53.3 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Brun kylling
2

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Imens, halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Skær løg i tynde skiver.

Lav sauce
3

Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt cherrytomater og løg til stegepanden med kylling, og steg i 1-2 min.

Tilsæt bouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spinat
5

Vend spinat i lige inden servering.

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener.

Top med sauce og kylling.

Drys med finrevet ost og pinjekerner.