Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Hurtige kylling på gyldenstegt gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabrese-pestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
60 g
Calabresepesto
(Indeholder: Mælk)
250 g
Cherrytomater
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
400 g
Gnocchi
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
60 g
Spinat
4 g
Bouillon
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Løg
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
1 spsk
Olie til gnocchi
¼ tsk
Salt til gnocchi
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Imens, halver cherrytomater.
Skyl spinat.
Skær løg i tynde skiver.
Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt cherrytomater og løg til stegepanden med kylling, og steg i 1-2 min.
Tilsæt bouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber.
Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.
Vend spinat i lige inden servering.
Anret gnocchi i dybe tallerkener.
Top med sauce og kylling.
Drys med finrevet ost og pinjekerner.