I dag skal vi lave en one-pot-pastaret, som er cremet, ostetoppet og helt uimodståelig. Hele retten bliver lavet i én og samme stegepande, deraf navnet "one pot". Vi steger Tex-Mex-krydret hakket kød, og bygger ovenpå med en lækker fløde-tomatsauce. Til sidst koger vi makaroni i saucen, og topper den færdige ret med revet ost. Til de eventyrlystne er der også frisk chili og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
35 g
Tomatpuré
½ stk
Majs
4 g
Bouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Koriander
½ stk
Chili
1 stk
Løg
180 g
Makaroni
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
5 dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Hak skalotteløg fint.
Hæld væde fra majs.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med skalotteløg, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak koriander groft.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Tilsæt Ay Cajun-ba og Tex-Mex til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpuré, majs, madlavningsfløde, oksebouillon, vand, sukker, pasta, salt og et nip peber, og bring i kog.
Sænk så til middel, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.
Top færdig pasta med cheddar/gouda, og lad smelte.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med koriander og chili.
TIP: Spring toppings over, hvis du ikke er til koriander og chili.