De sprøde pankopanerede hakkebøffer får ekstra smag af skalotteløg og persille i farsen. De lækre grøntsager med bid passer perfekt sammen med den cremede dildsauce. En mild og samtidig smagsrig ret, som vil blive elsket af hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Kruspersille
2 stk
Forårsløg
2 stk
Gulerod
250 g
Broccoli
4 g
Grøntsagsbouillon
200 ml
Madlavningsfløde
1 stk
Skalotteløg
250 g
Hakket oksekød
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Dild
2 stk
Æg
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Hak skalotteløg [½ stk, 2 pers.] og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 3 cm tykke bøffer (2 pr. person).
Kom hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en skål. Pisk æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og et skvæt vand* i en ny skål. Kom panko i en tredje skål. Vend bøffer i hvedemel*, derefter i æg* og til sidst i panko, og overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.
Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på hver side.
Skær forårsløg i 4 cm store stykker. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær broccoli i buketter. Hak dild fint.
Tilsæt forårsløg, gulerod og broccoli til gryden med kogende vand*. Kog i 4 min. Hæld vand fra, og overfør grøntsager til en skål. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og dild til samme gryde. Lad simre ved middelhøj varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Kom grøntsager i, og varm op i 1 min.
Anret hakkebøffer med kogte grøntsager og dildsauce på tallerkener.