Panerede hakkebøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerede hakkebøffer

Panerede hakkebøffer

med kogte grøntsager & cremet dildsauce

De sprøde pankopanerede hakkebøffer får ekstra smag af skalotteløg og persille i farsen. De lækre grøntsager med bid passer perfekt sammen med den cremede dildsauce. En mild og samtidig smagsrig ret, som vil blive elsket af hele familien.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kruspersille

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

4 g

Grøntsagsbouillon

200 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Skalotteløg

250 g

Hakket oksekød

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)380 kcal
Energi (kJ)1588 kJ
Fedt17.92 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat22.8 g
Sukker2 g
Protein34.09 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Bland fars
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Hak skalotteløg [½ stk, 2 pers.] og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 3 cm tykke bøffer (2 pr. person).

Form hakkebøffer
2

Kom hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en skål. Pisk æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og et skvæt vand* i en ny skål. Kom panko i en tredje skål. Vend bøffer i hvedemel*, derefter i æg* og til sidst i panko, og overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på hver side.

Forbered grøntsager
4

Skær forårsløg i 4 cm store stykker. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær broccoli i buketter. Hak dild fint.

Lav dildsauce
5

Tilsæt forårsløg, gulerod og broccoli til gryden med kogende vand*. Kog i 4 min. Hæld vand fra, og overfør grøntsager til en skål. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og dild til samme gryde. Lad simre ved middelhøj varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.  Smag til med salt* og peber*. Kom grøntsager i, og varm op i 1 min.

Server
6

Anret hakkebøffer med kogte grøntsager og dildsauce på tallerkener.