HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanerede Hakkebøffer
topBanner
Panerede hakkebøffer

Panerede hakkebøffer

med kogte grøntsager & cremet dildsauce

De sprøde pankopanerede hakkebøffer får ekstra smag af skalotteløg og persille i farsen. De lækre grøntsager med bid passer perfekt sammen med den cremede dildsauce. En mild og samtidig smagsrig ret, som vil blive elsket af hele familien.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sellerimælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kruspersille

250 g

Forårsløg

50 g

Gulerod

2 stk

Broccoli

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Skalotteløg

Hakket oksekød

Panko

(Indeholdergluten)

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)379.58 kcal
Energi (kJ)1588.1628 kJ
Fedt17.916 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat22.795 g
Sukker2 g
Protein34.085 g
Salt3.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Hak skalotteløg [½ stk, 2 pers.] og persille fint. Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 3 cm tykke bøffer (2 pr. person).

2

Kom hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en skål. Pisk æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og et skvæt vand* i en ny skål. Kom panko i en tredje skål. Vend bøffer i hvedemel*, derefter i æg* og til sidst i panko, og overfør til en tallerken. TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på hver side.

4

Skær forårsløg i 4 cm store stykker. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm store stykker. Skær broccoli i buketter. Hak dild fint.

5

Tilsæt forårsløg, gulerod og broccoli til gryden med kogende vand*. Kog i 4 min. Hæld vand fra, og overfør grøntsager til en skål. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og dild til samme gryde. Lad simre ved middelhøj varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.  Smag til med salt* og peber*. Kom grøntsager i, og varm op i 1 min.

6

Anret hakkebøffer med kogte grøntsager og dildsauce på tallerkener.