topBanner
Panerede hakkebøffer

Panerede hakkebøffer

med kogte grøntsager & cremet dildsauce

De sprøde pankopanerede hakkebøffer får ekstra smag af skalotteløg og persille i farsen. De lækre grøntsager med bid passer perfekt sammen med den cremede dildsauce. En mild og samtidig smagsrig ret, som vil blive elsket af hele familien.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenselleriæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Skalotteløg

250 g

Hakket oksekød

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 pose

Kruspersille

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Broccoli

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2674 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat37 g
Sukker16 g
Protein44 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog.

Hak skalotteløg [½ stk, 2 pers.] og persille fint.

Bland skalotteløg, persille, hakket oksekød, æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et stort nip salt* og peber* i en skål.

Form fars til 3 cm tykke bøffer (2 pr. person).

2

Kom hvedemel* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en skål.

Pisk æg* [1 stk, 2 pers. | 2 stk, 4 pers.] og et skvæt vand* i en ny skål.

Kom panko i en tredje skål.

Vend bøffer i hvedemel*, derefter i æg* og til sidst i panko, og overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side.

4

Skær forårsløg i 4 cm store stykker.

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm store stykker.

Skær broccoli i buketter.

Hak dild fint.

5

Tilsæt forårsløg, gulerod og broccoli til gryden med kogende vand*. Kog i 4 min. Hæld vand fra, og overfør grøntsager til en skål.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og dild til samme gryde. Lad simre ved middelhøj varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Kom grøntsager i, og varm op i 1 min.

6

Anret hakkebøffer med kogte grøntsager og dildsauce på tallerkener.