
Krydret og farverig hverdagsmiddag med basmatiris, selleri, porre, peberfrugt, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder de vidunderlige cajun-ris på under 45 min og serverer den derefter med avocado og kølende yoghurt. Ay Cajun-ba det smager godt!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Peberfrugt
1 stk
Avocado
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
½ stk
Bladselleri
(Indeholder: Selleri)
½ dåse
Tomatpuré
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Basmatiris
1 stk
Forårsløg
2 stk
Tomat
20 g
Sriracha
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
3 dl
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)

Skær bladselleri [1/2 stk, 2P] i tynde skiver.
Skær tomat i 1 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg, tomat, bladselleri og peberfrugt med et nip salt i 4-5 min.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sriracha og Ay Cajun-ba, og steg videre i 1-2 min.
TIP: Sriracha er stærk, så tilsæt forsigtigt efter smag.

Tilsæt ris, vand [3 dl | 6 dl], grøntsagsbouillon og sojasauce, og bring i kog.
Sænk til lav varme, og lad simre i 10-12 min, eller indtil risen er blød.

Imens, hak persille fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Tilsæt persille til stegepanden, og smag til med salt og peber.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med avocado.
Dryp med yoghurt.