Middelhavsinspireret rejegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejegryde

Middelhavsinspireret rejegryde

med basmatiris og frisk basilikum

I aften drømmer vi os væk til Middelhavet og laver en forførende god gryderet med rejer, tomat, løg, calabresepesto, fløde og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vidunderligt tilbehør er luftige basmatiris med hvidløg og frisk basilikum.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

1 pose

Basilikum

30 g

Calabresepesto

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

150 g

Basmatiris

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2617 kJ
Fedt26.7 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat72.3 g
Sukker10.2 g
Protein22 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde skiver.

Hak tomat groft.

Hak basilikum groft.

Steg løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomat, Mamas Favorit, Hvide Løjer & Urter og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 2-3 min, eller indtil tomaterne er næsten møre.

Lav rejegryde
4

Krydr rejer med et nip salt.

Tilsæt calabresepesto [1/2 pakke, 2P], rejer, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og vand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er tyknet og rejerne er gennemtilberedte.

Smag til med salt og peber.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Tilsæt basilikum
5

Tilsæt basilikum lige inden servering, og rør rundt.

Server
6

Anret ris og rejegryde i dybe tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image