Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Mexicanske vegetariske burritobowl. Vores bowl består af plantefars og basmatiris, og på bordet kommer der så masser af små skåle med alverdens farverige toppings, så alle kan bygge lige den bowl, de har lyst til!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
2 stk
Tomat
150 g
Basmatiris
½ stk
Rødløg
1 stk
Lime
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Avocado
4 g
Røget paprika
5 g
Tex-Mex
1 stk
Koriander
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til tortilla
¼ tsk
Salt til tortillachips
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær tortillabrød i 3 cm brede trekanter.
Bland tortillabrød, olivenolie, røget paprika og salt i en stor skål.
Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.
TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på.
Hak tomat groft.
Hak rødløg og koriander fint.
Skær lime i både.
Halver avocado, og fjern sten.
Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Tex-Mex, Ay Cajun-ba og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Anret ris og plantefars i dybe tallerkener.
Server med avocado, tomat, rødløg, tortillachips, koriander, lime og fraiche i skåle.
Top ris og plantefars med lige det du har lyst til!