Mexicansk vegetarisk burritobowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mexicansk vegetarisk burritobowl

med hjemmelavede tortillachips og avocado

Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Mexicanske vegetariske burritobowl. Vores bowl består af plantefars og basmatiris, og på bordet kommer der så masser af små skåle med alverdens farverige toppings, så alle kan bygge lige den bowl, de har lyst til!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

2 stk

Tomat

150 g

Basmatiris

½ stk

Rødløg

1 stk

Lime

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Avocado

4 g

Røget paprika

5 g

Tex-Mex

1 stk

Koriander

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til tortilla

¼ tsk

Salt til tortillachips

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3747 kJ
Kalorier (kcal)896 kcal
Fedt32.5 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat112.4 g
Sukker8 g
Protein30.7 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær tortillabrød i 3 cm brede trekanter.

Bland tortillabrød, olivenolie, røget paprika og salt i en stor skål.

Fordel tortillabrød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på.

3

Hak tomat groft.

Hak rødløg og koriander fint.

Skær lime i både.

Forbered avocado
4

Halver avocado, og fjern sten.

Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med et nip salt og peber.

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Tex-Mex, Ay Cajun-ba og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

6

Anret ris og plantefars i dybe tallerkener.

Server med avocado, tomat, rødløg, tortillachips, koriander, lime og fraiche i skåle.

Top ris og plantefars med lige det du har lyst til!