Oreganokrydret halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oreganokrydret halloumi

Oreganokrydret halloumi

med quinoasalat & citrondressing

Så denne supersalat er virkelig fyldt med godbidder! Derudover er den varm, mættende og tager ingen tid at lave! Fyld gaflen med velsmagende quinoa med frisk mynte og koriander, krydret halloumi, revne grøntsager og sorte bønner toppet med forfriskende citrondressing. En fænomenal salat til både at kurere sult og forkæle smagsløgene.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte & koriander

75 g

Fraiche

150 g

Kålblanding, skåret

½ pakke

Sorte bønner

100 g

Quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

g

Oregano

1 g

Oregano, tørret

4 g

Hello Mexico

200 g

Halloumi

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

½ tsk

Sukker

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)464 kcal
Energi (kJ)1940 kJ
Fedt32.44 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat11.05 g
Sukker4.8 g
Protein27.58 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Skyld quinoa grundigt gennem en si. Bring quinoa, vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme, og kog i 8-10 min, eller indtil vandet er absorberet. Si vand fra, og hæld ris tilbage i gryden.

Mariner halloumi
2

Pres hvidløg. Skær rødløg i tynde skiver. Skær halloumi i 1 cm tern. Bland hvidløg, halloumi, oregano, Hello Mexico, sukker* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en skål.

Steg halloumi
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi og rødløg i 7-10 min.

Bland quinoasalat
4

Dræn bønner [1/2 pakke, 2 pers.] i et dørslag. Hak mynteblade fint. Hak koriander fint. Bland bønner, mynte, koriander og grøntsagsblanding i gryden med ris.

Lav citrondressing
5

Skær citron i både. Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener, og top med halloumi og citrondressing. Server med citronbåde.