HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOreganokrydret Halloumi
topBanner
Oreganokrydret halloumi

Oreganokrydret halloumi

med quinoasalat & citrondressing

Hurtigt

Så denne supersalat er virkelig fyldt med godbidder! Derudover er den varm, mættende og tager ingen tid at lave! Fyld gaflen med velsmagende quinoa med frisk mynte og koriander, krydret halloumi, revne grøntsager og sorte bønner toppet med forfriskende citrondressing. En fænomenal salat til både at kurere sult og forkæle smagsløgene.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ pakke

Mynte

4 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

200 g

Sorte bønner

1 spsk

Quinoa

½ tsk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

3 dl

Oregano

Hello Mexico

Halloumi

(Indeholdermælk)

Rødløg

Hvidløgsfed

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1939.671 kJ
Kalorier (kcal)463.5925 kcal
Fedt32.4385 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat11.045 g
Sukker4.8 g
Protein27.5775 g
Salt3.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skyld quinoa grundigt gennem en si. Bring quinoa, vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme, og kog i 8-10 min, eller indtil vandet er absorberet. Si vand fra, og hæld ris tilbage i gryden.

2

Pres hvidløg. Skær rødløg i tynde skiver. Skær halloumi i 1 cm tern. Bland hvidløg, halloumi, oregano, Hello Mexico, sukker* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi og rødløg i 7-10 min.

4

Dræn bønner [1/2 pakke, 2 pers.] i et dørslag. Hak mynteblade fint. Hak koriander fint. Bland bønner, mynte, koriander og grøntsagsblanding i gryden med ris.

5

Skær citron i både. Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en skål.

6

Anret salat i dybe tallerkener, og top med halloumi og citrondressing. Server med citronbåde.