I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi koger ris med vores lækre krydderiblanding Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
1 stk
Citrusfrugt
½ stk
Zucchini
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tern.
Hak pak choi groft.
Skær zucchini i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Snit forårsløg fint.
Skær lime i både.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og zucchini med Ginger Ninja i 3-4 min.
Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middellav varme.
Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet.
Skær kylling i skiver.
Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med kylling og chilisauce.
Drys med forårsløg.
Server med limebåde.