Skip to main content
BBQ-marineret kylling
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med hvidløgstegte grøntsager og sød chilisauce

I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi koger ris med vores lækre krydderiblanding Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Mere grønt
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Zucchini

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)2633 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt11.9 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat89.2 g
Sukker17.9 g
Protein48 g
Salt7.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tern.

Hak pak choi groft.

Skær zucchini i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og zucchini med Ginger Ninja i 3-4 min.

Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Varm chilisauce
5

Opvarm samme stegepande på middellav varme.

Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med kylling og chilisauce.

Drys med forårsløg.

Server med limebåde.