Skip to main content
BBQ-marineret kylling
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med hvidløgstegte grøntsager og sød chilisauce

4.1
(491)

I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi koger ris med vores lækre krydderiblanding Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

2.5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2644 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt11.5 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat86.9 g
Sukker20.5 g
Kostfibre5.1 g
Protein45 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

 Kog ris
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, Ginger Ninja [½ pakke, 2P] og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Steg kylling
2

Krydr kylling med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg kylling i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tern. Hak pak choi groft. Skær zucchini [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 3-4 min. Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Varm chilisauce
5

Opvarm samme stegepande på middellav varme. Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener. Top med kylling og chilisauce. Drys med forårsløg. Server med limebåde.