topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestokotelet

Pestokotelet

med cremet perlecouscous & æblesalat

Kombiner nye smagsoplevelser, og opdag en ny verden - vores opskriftsskabere og madgeni Sara viser dig hvordan. Her har hun sammensat en lækker middag på ovnstegt kotelet marineret i pesto, cremet perlecouscous smagt til med purløg, som du serverer med en sprød fennikel og æblesalat toppet med crunchy mandler. Enkel og god opskrift, der også er rigtig hurtig at lave!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Nødder
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

1 pose

Purløg

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Fraiche

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)765 kcal
Energi (kJ)3199 kJ
Fedt37.81 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat64.69 g
Sukker4.6 g
Protein43.95 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

Bag koteletter
2

Skær svinekamfilet til 2 cm tykke koteletter. Rids på kryds og tværs. Krydr med peber*. Vend med pesto. Læg koteletter i et ildfast fad. Bag i ovnen i 7-10 min. TIP: Koteletterne skal være helt dækket af pesto.

Forbered råvarer
3

Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Hak purløg groft. Hak mandler groft. Skær citron i både.

Bland æblesalat
4

Bland æble, fennikel, mandler, et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland couscous
5

Vend fraiche [½ pakke, 2 pers.] og 1/2 purløg i gryden med perlecouscous.

Server
6

Anret perlecouscous og koteletter på tallerkener. Top med resterende purløg. Server med æblesalat.