topBanner
Pestokotelet

Pestokotelet

med cremet perlecouscous & æblesalat

Kombiner nye smagsoplevelser, og opdag en ny verden - vores opskriftsskabere og madgeni Sara viser dig hvordan. Her har hun sammensat en lækker middag på ovnstegt kotelet marineret i pesto, cremet perlecouscous smagt til med purløg, som du serverer med en sprød fennikel og æblesalat toppet med crunchy mandler. Enkel og god opskrift, der også er rigtig hurtig at lave!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælknøddersellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

1 pose

Purløg

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

½ pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3274 kJ
Kalorier (kcal)783 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat76 g
Sukker15 g
Protein47 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

2

Skær svinekamfilet til 2 cm tykke koteletter. Rids på kryds og tværs. Krydr med peber*. Vend med pesto. Læg koteletter i et ildfast fad.

Bag i ovnen i 7-10 min.

TIP: Koteletterne skal være helt dækket af pesto.

3

Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver.

Hak purløg groft.

Hak mandler groft.

Skær citron i både.

4

Bland æble, fennikel, mandler, et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Vend fraiche [½ pakke, 2 pers.] og 1/2 purløg i gryden med perlecouscous.

6

Anret perlecouscous og koteletter på tallerkener.

Top med resterende purløg.

Server med æblesalat.