topBanner
Taboulehsalat

Taboulehsalat

med halloumi & sprøde kikærter

Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sennepsesamselleriglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Kikærter

15 g

Dukkah-godt

(Indeholdersennep, sesam)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

½ pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Citron

1 pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie*

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3502 kJ
Kalorier (kcal)837 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat53 g
Sukker11 g
Protein40 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bland kikærter, Dukkah-godt, olivenolie* [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.] og et nip peber* i en skål.

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-12 min.

2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

3

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

4

Skær agurk og tomat i tern.

Hak persille (med stilk) fint.

Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Skær citron i både.

Bland persille, fraiche og en smule citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Hak mynte fint.

6

Anret taboulehsalat på tallerkener.

Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.