Skip to main content
Misoglaseret hvid fisk

Misoglaseret hvid fisk

med syltede grøntsager og cremet kålsalat

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kuller og blander den med en dejlig glaze lavet med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misoglaseret kuller med jasminris, kålsalat og syltet agurk og gulerod.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Spis mig først
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Gulerod

30 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Majsstivelse

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1 tsk

Sukker til glaze

½ dl

Vand til glaze

2 spsk

Vand til stivelsesblanding

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2636 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt15.2 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat84.2 g
Sukker12.8 g
Protein38.2 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt grøntsager
2

Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.

Skær lime i både.

Bland limesaft, sukker, vand og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen.

Hæld lage fra inden servering.

Bland misoglaze
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce, hvidløg, sukker og vand i en lille skål.

Bland majsstivelse og vand til en jævning i en lille skål.

VIGTIGT: Denne opskrift bruger halvdelen af mængden af nogle ingredienser - tjek ingredienslisten! 

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt misoglaze og jævning, og lad koge i 30 sek, eller indtil let tyknet.

Tag panden af varmen, og top fisk med misoglaze. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk. 

Bland kålsalat
5

Imens, bland kålsalat og mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risene får form som en kuppel. Fortsæt med risene til resten af portionerne.

Anret fisk, kålsalat og grøntsager ved siden af. 

Top fisk med resterende misoglaze.