Skip to main content
Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød
Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød

Hurtig char siu-inspireret svine- og kalvekød

med hoisinvendte nudler og stegte grøntsager

Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med udonnudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)2987 kJ
Kalorier (kcal)714 kcal
Fedt26.8 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat76.4 g
Sukker14.6 g
Protein40.6 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg og hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
3

Tilsæt gulerod, ingefærpasta, hvidløg og salt, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt pak choi, og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme.

Tilsæt sojasauce og nudler, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
4

Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.