Stegt svinekød i estragonsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt svinekød i estragonsauce

Stegt svinekød i estragonsauce

med smørvendte kartofler og gulerodssalat

Kød, kartofler, salat og sauce på under en halvtime? Det kan sagtens lade sig gøre. Vores forkogte kartofler skal blot varmes i få minutter, inden vi vender dem med smør. Samtidig steger vi sprøde svineschnitzler, som vi topper med en forførisk estragonsauce med fløde. Aftenens salat med forskåret julienne gulerødder og salatblading vender du lynhurtigt med olivenolie, og salt og peber.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Små kartofler, forkogte

300 g

Svineschnitzel

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Estragon

4 g

Kyllingebouillon

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3085 kJ
Kalorier (kcal)737 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat54 g
Sukker8.8 g
Protein38.1 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.

Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, dæk til med låg, og stil til side.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, hak estragon fint.

Skyl salat.

Bland salat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], estragon og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Server
4

Anret svinekød, kartofler og gulerodssalat på tallerkener.

Top kød med estragonsauce.