HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonningglaseret Svinekød
topBanner
Honningglaseret svinekød

Honningglaseret svinekød

med grov kartoffelmos og sød rødløgskompot

I aften frister vi med honningglaseret svinekød med grov kartoffelmos og sød rødløgskompot. Vi steger svinekød til perfektion, og glaserer det derefter med honning og sennep. Udover kartofler indeholder den grove kartoffelmos også grønkål og gulerødder. Rødløgskompotten får et spændende twist af tyttebærsyltetøj, rødvinssauce og balsamico.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:SulfitterSennepÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

400 g

Små kartofler

50 g

Grønkål, skåret

250 g

Broccoli

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

25 g

Tyttebærsyltetøj

30 g

Rødvinssauce

(IndeholderSulfitter)

2 g

Oksebouillon

300 g

Svineschnitzel

12 g

Grov sennep

(IndeholderSennep)

20 g

Honning-sennepsdressing

(IndeholderSulfitter, Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2488 kJ
Fedt19.57 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat56.73 g
Sukker21.3 g
Protein42.22 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft, og bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm skiver. Kog gulerod og kartofler (uskrællet) i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Tilsæt grønkål, når der er 2 min tilbage. Hæld vand fra, og tilsæt mælk* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør*, og stil til side.

2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og vand* [1/2 dl | 1 dl], og rør indtil væsken er næsten fordampet. Tilsæt tyttebærsyltetøj, rødvinssauce [1/2 pakke, 2P] og oksebouillon [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Overfør til en skål.

4

Krydr svinekød med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

5

Tag panden af varmen. Tilsæt sennep, honning-sennepsdressing, vand* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt*, og vend indtil kødet er dækket.

6

Anret svinekød, kartoffelmos og broccoli på tallerkener. Dryp med sennepsglace fra panden. Server med rødløgskompot.