Pandestegte halloumifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte halloumifritters

Pandestegte halloumifritters

med mynterørt couscous og grøn salat

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med couscous med agurk og peberfrugt, en sprød salat og cremet yoghurt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

200 g

Fuldkornscouscous

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

Peberfrugt

1 g

Chiliflager

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1074 kcal
Energi (kJ)4493 kJ
Fedt39.88 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat118.31 g
Sukker21.5 g
Protein54.7 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Form fritters
2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chiliflager, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Form fars til fritters (3 pr. person), og stil på køl.

Kog couscous
3

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til gryden.

Forbered grøntsager
4

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Steg fritters
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fritters i 4 min på hver side, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend agurk, peberfrugt og mynte i gryden med couscous. Vend salat med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

Server
6

Anret couscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Top med en klat yoghurt.