
Pandestegte halloumifritters
med mynterørt couscous og grøn salat
Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med couscous med agurk og peberfrugt, en sprød salat og cremet yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
200 g
Halloumi
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Middelhavsdrøm
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Mynte
200 g
Fuldkornscouscous
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
1 stk
Peberfrugt
1 g
Chiliflager
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
2.5 dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chiliflager, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Form fars til fritters (3 pr. person), og stil på køl.

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til gryden.

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fritters i 4 min på hver side, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend agurk, peberfrugt og mynte i gryden med couscous. Vend salat med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

Anret couscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Top med en klat yoghurt.