HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Halloumifritters
topBanner
Pandestegte halloumifritters

Pandestegte halloumifritters

med mynterørt couscous og grøn salat

Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med couscous med agurk og peberfrugt, en sprød salat og cremet yoghurt.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

150 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 pose

Mynte

200 g

Fuldkornscouscous

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

Rød peberfrugt

1 g

Chiliflager

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1073.8801 kcal
Energi (kJ)4493.1143 kJ
Fedt39.8745 g
Mættet fedt22.4 g
Kulhydrat118.3111 g
Sukker21.5 g
Protein54.703 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chiliflager, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Form fars til fritters (3 pr. person), og stil på køl.

3

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Rør rundt med en gaffel. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til gryden.

4

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fritters i 4 min på hver side, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Vend agurk, peberfrugt og mynte i gryden med couscous. Vend salat med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*. TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan flyde ud.

6

Anret couscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Top med en klat yoghurt.