Stegt kulmule
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kulmule

Stegt kulmule

med flødekartofler & hvidløgsstegt broccoli

I aften laver vi super lækker stegt kulmule. Som skønt tilbehør laver vi cremede flødekartofler med porre og sprød hvidløgstegt broccoli.

Tags:
Under 650 kcal

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Porre

200 ml

Madlavningsfløde

250 g

Kulmule

500 g

Kartofler

250 g

Broccoli

4 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)4 kcal
Energi (kJ)17 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.48 g
Sukker0.1 g
Protein0.11 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Bring i kog i en stor gryde med letsaltet vand*. Kog i 10 min, eller til de nemt kan deles med en kniv. Hæld vandet fra. Del porre [½ stk, 2 pers.] på langs, og skær i 1 cm tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Forbered kartofler
2

Fordel kartoffelskiver i bunden af et ildfast fad. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt porre, og steg i 3-4 min. Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 1-2 min.

Bag flødekartofler
3

Hæld porrecreme over kartoflerne. Bag i ovnen i 20-25 min.

Bag broccoli
4

Skær broccoli i 2 cm store buketter. Bland resterende hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt broccoli, og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande ved høj varme, når der er 6-8 min tilbage af flødekartoflernes bagetid. Krydr fisk med salt* og peber*. Læg i den varme pande med skindsiden nedad. Sænk til middel varme, og steg i 3-4 min på hver side.

Server
6

Anret fisk, flødekartofler og broccoli på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image