HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStegt Kulmule
topBanner
Stegt kulmule

Stegt kulmule

med flødekartofler & hvidløgsstegt broccoli

I aften laver vi super lækker stegt kulmule. Som skønt tilbehør laver vi cremede flødekartofler med porre og sprød hvidløgstegt broccoli.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Porre

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Kulmule

Kartofler

Broccoli

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)4.08 kcal
Energi (kJ)17.0707 kJ
Fedt0.156 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.48 g
Sukker0.1 g
Protein0.11 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Bring i kog i en stor gryde med letsaltet vand*. Kog i 10 min, eller til de nemt kan deles med en kniv. Hæld vandet fra. Del porre [½ stk, 2 pers.] på langs, og skær i 1 cm tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Fordel kartoffelskiver i bunden af et ildfast fad. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt porre, og steg i 3-4 min. Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 1-2 min.

3

Hæld porrecreme over kartoflerne. Bag i ovnen i 20-25 min.

4

Skær broccoli i 2 cm store buketter. Bland resterende hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt broccoli, og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min.

5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande ved høj varme, når der er 6-8 min tilbage af flødekartoflernes bagetid. Krydr fisk med salt* og peber*. Læg i den varme pande med skindsiden nedad. Sænk til middel varme, og steg i 3-4 min på hver side.

6

Anret fisk, flødekartofler og broccoli på tallerkener.