topBanner
Stegt kulmule

Stegt kulmule

med flødekartofler & hvidløgsstegt broccoli

I aften laver vi super lækker stegt kulmule. Som skønt tilbehør laver vi cremede flødekartofler med porre og sprød hvidløgstegt broccoli.

Tags:Under 600 kcal
Allergener:selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2

Hvidløgsfed

250 g

Broccoli

½ stk

Porre

250 g

Kulmule

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2186 kJ
Kalorier (kcal)522 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat54 g
Sukker11 g
Protein35 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Bring i kog i en stor gryde med letsaltet vand*. Kog i 10 min, eller til de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vandet fra.

Del porre [½ stk, 2 pers.] på langs, og skær i 1 cm tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

2

Fordel kartoffelskiver i bunden af et ildfast fad.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min.

Tilsæt porre, og steg i 3-4 min.

Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 1-2 min.

3

Hæld porrecreme over kartoflerne. Bag i ovnen i 20-25 min.

4

Skær broccoli i 2 cm store buketter.

Bland resterende hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål.

Tilsæt broccoli, og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 6-10 min.

5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande ved høj varme, når der er 6-8 min tilbage af flødekartoflernes bagetid.

Krydr fisk med salt* og peber*. Læg i den varme pande med skindsiden nedad. Sænk til middel varme, og steg i 3-4 min på hver side.

6

Anret fisk, flødekartofler og broccoli på tallerkener.