Skip to main content
Pandestegt svinekød
Pandestegt svinekød

Pandestegt svinekød

med smørvendte kartofler og sprød æblesalat

4.1
(91)

Kød, kartofler og salat! Det har I garanteret spist mange gange, men aftenens opskrift vil helt sikkert friste jer alligevel. Vi steger svinekød til sprød perfektion og serverer det med kartofler vendt i smør og persille og en sprød og cremet æblesalat med kål, yoghurt og sennep.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

6 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

1 pose

Kruspersille

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

400 g

Små kartofler

300 g

Svineschnitzel

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2488 kJ
Fedt27.8 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat43.5 g
Sukker11.4 g
Kostfibre6 g
Protein39.4 g
Salt1.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. 

Lav æblesalat
2

Skær æble i tynde, halve skiver. 

Hak halvdelen af persille fint. 

Bland spidskål, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Tilsæt æble, og vend sammen.

Tilsæt sennep og yoghurt
3

Tilsæt sennep [½ pakke, 2P] og yoghurt, og smag til med salt og peber.

Steg kød
4

Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Vend kartofler
5

Hæld vand fra færdigkogte kartofler, og vend med smør [1 spsk I 2 spsk], persille og et nip salt og peber i gryden.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top med græskarkerner og resterende persille.