topBanner
Cremet spaghetti

Cremet spaghetti

med halloumi, chili & kålsalat

Lækker vegetarisk pastaopskrift med maksimerede smag. På bare 25 minutter serverer du velkogt spaghetti med en flødebaseret sauce lavet af hvidløgsstegt halloumi, chili, lagret ost, citronskal og persille. Til dette en frisk kålsalat og citronbåde. En perfekt måde at tilfredsstille din sult på!

Tags:VegetariskStærkHurtig
Allergener:glutensojamælkselleriæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Skalotteløg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Citron

1 stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

200 ml

Madlavningsfløde

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

150 g

Kålblanding, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)

½ dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4464 kJ
Kalorier (kcal)1067 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt27 g
Kulhydrat106 g
Sukker15 g
Protein48 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær halloumi i 1 cm tern. Læg i en skål med koldt vand*.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

TIP: Klip spaghettien i mindre stykker med en saks i gryden.

2

Hak skalotteløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.

Hak persille fint.

Dup halloumi tør med køkkenrulle.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg skalotteløg, hvidløg og halloumi i 7-10 min.

TIP: Halloumien skal steges gylden.

4

Bland madlavningsfløde, æggeblomme, grøntsagsbouillon, revet ost, chili og 1/2 persille i en skål.

Tilsæt til panden med halloumi. Lad simre i 1 min.

Tilsæt spaghetti og pastavand. Rør i 1 min.

Smag til med salt* og peber*.

5

Bland kålblanding, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener.

Drys med resterende persille.

Server med citronbåde og kålsalat.