Prøv vores hurtige version af en græsk souvlakiwrap. Her kombinerer vi lunt tortillabrød med stegte kartofler, souvlaki-krydret kød, salat med græsk ost og citrondressing med kernemælk. Den smager som var du på Kreta, men den tager inden tid at lave hjemme i dit eget køkken!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 g
Souvlaki-krydderi
100 g
Romainesalat
½ stk
Kartoffeltern, forkogte
½ stk
Rødløg
50 g
Græsk ost
1 stk
Tomat
2 stk
Tortillabrød
250 g
Hakket svine-/kalvekød
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg kartofler med halvdelen af Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil gyldne.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med resterende Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak tomat groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Smuldr salatost.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med kød og kartofler.
Top med halvdelen af salat, græsk salatost, tomat og rødløg.
Dryp med citrondressing, og rul sammen til wraps.