Souvlaki-krydret svine- og kalvekødswrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Souvlaki-krydret svine- og kalvekødswrap

Souvlaki-krydret svine- og kalvekødswrap

med græsk ost og hvidløgsyoghurt

Prøv vores hurtige version af en græsk souvlakiwrap. Her kombinerer vi lunt tortillabrød med stegte kartofler, souvlaki-krydret kød, salat med græsk ost og hvidløgsyoghurtdressing. Den smager som var du på Kreta, men den tager inden tid at lave hjemme i dit eget køkken!

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 g

Souvlaki-krydderi

100 g

Romainesalat

½ stk

Kartoffeltern, forkogte

½ stk

Rødløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3180 kJ
Kalorier (kcal)760 kcal
Fedt38.9 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat260.6 g
Sukker18 g
Protein58.1 g
Salt9.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg kartofler og kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kartofler med halvdelen af Soulaki-krydderi, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil gyldne.

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød med resterende Soulaki-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
2

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak tomat groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Smuldr græsk salatost.

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Imens, bland yoghurt, aioli, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Fyld tortillabrød med kød og kartofler.

Top med halvdelen af salat, græsk salatost, tomat og rødløg.

Dryp med yoghurtdressing, og rul sammen til wraps.