topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Tomatsauce

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)413 kcal
Energi (kJ)1729 kJ
Fedt3.87 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat84.11 g
Sukker2 g
Protein14.69 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Skær rødløg i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog pasta
2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Hak basilikum
3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint (gem lidt til anretning). Riv citronskal [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.].

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt citronskal og 1/2 hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Lav tomatsauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt tomatsauce og resterende hvidløg. Svits i 30 sek. Tilsæt pastavand og grøntsagsbouillon. Krydr med salt* og peber*. Sænk til middel varme. Lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.