topBanner
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:ægglutenmælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

250 g

Tagliatelle

(Indeholderæg, gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 pakke

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Citron

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2502 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat95 g
Sukker21 g
Protein22 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær peberfrugt i strimler. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver.

Skær rødløg i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.].

Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Hak hvidløg fint.

Hak basilikum fint (gem lidt til anretning).

Riv citronskal [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.].

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød.

Tilsæt citronskal og 1/2 hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme.

Tilsæt tomatsauce og resterende hvidløg. Svits i 30 sek.

Tilsæt pastavand og grøntsagsbouillon. Krydr med salt* og peber*. Sænk til middel varme. Lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen.

Tilsæt basilikum og pasta. Vend det hele sammen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.