topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestorørt tagliatelle

Pestorørt tagliatelle

med ovnbagte grøntsager og frisk basilikum

Tagliatelle med cremet pesto, lyder det ikke bare lækkert? Vi laver en cremet sauce med pesto, crème fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon. Vi blander saucen med tagliatelle og ovnbagt tomat og zucchini. Vi topper herlighederne med revet ost og frisk basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

8 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)750 kcal
Energi (kJ)3140 kJ
Fedt38.28 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat81.62 g
Sukker8.9 g
Protein20.68 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/4 tsk | 1/2 tsk], og skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. TIP: Vend pasta med en smule olivenolie i gryden.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pesto og pasta
5

Tilsæt pesto og ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.