HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPestorørt Tagliatelle
topBanner
Pestorørt tagliatelle

Pestorørt tagliatelle

med ovnbagte grøntsager og frisk basilikum

Tagliatelle med cremet pesto, lyder det ikke bare lækkert? Vi laver en cremet sauce med pesto, crème fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon. Vi blander saucen med tagliatelle og ovnbagt tomat og zucchini. Vi topper herlighederne med revet ost og frisk basilikum, og så er maden klar!

Tags:Hurtig
Allergener:mælksellerisulfitteræggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

110 g

Zucchini

2 stk

Tomat

60 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholderæg, glutenKan indeholdesoja, sennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)750.445 kcal
Energi (kJ)3139.8621 kJ
Fedt38.284 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat81.6222 g
Sukker8.9 g
Protein20.676 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal [1/4 tsk | 1/2 tsk], og skær citron i både. Hak basilikum groft.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. TIP: Vend pasta med en smule olivenolie i gryden.

4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt pesto og ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.