HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Ratatouille
topBanner
Pasta Ratatouille

Pasta Ratatouille

med aubergine & basilikum

Hvad med vegetarisk aftensmad i aften? Ratatouille med pasta er en virkelig lækker ret at forgylde din hverdag med. Stegte grøntsager, hvor lækre smagsnuancer er blevet lokket frem, forener sig pænt med en smagsrig tomatsauce og mættende tagliatelle. Frisk basilikum giver retten farve og friskhed, og revet ost giver både salthed og umami, hvilket yderligere øger smagsintensiteten. Mums!

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittermælkægsellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Løg

8 g

Hvidløgsfed

250 g

Tomat

¼ tsk

Aubergine

Rød peberfrugt

Basilikum

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Tagliatelle

(Indeholderæg, glutenKan indeholdesoja, sennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)361 kcal
Energi (kJ)1509 kJ
Fedt3.59 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat73.46 g
Sukker1.9 g
Protein12.97 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær løg i tynde skiver. Skær aubergine [½ stk, 2 pers.], tomat og peberfrugt i 1 cm tern. Hak hvidløg fint. Hak basilikum groft.

2

Kog pasta i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Steg løg, aubergine med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt peberfrugt og tomat. Steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

4

Tilsæt tomatsauce, grøntsagsbouillon, pastavand, basilikum (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.].

5

Tilsæt pasta. Vend med tomatsauce og grøntsager.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med revet ost og resterende basilikum.