
I aften laver vi Buddah bowl, en fantastisk alt i et ret, med masser af spændende ingredienser. Vi starter med at koge bulgur sammen med grøntsagsbouillon. Imens bulgur koger bager vi kikærter, som får skøn smag af at bages med BBQ-sauce. Sen bygger vi vores bowl med bulgur, kikærter, peberfrugt, avocado, & mango, og serverer sammen med hjemmesyltet rødløg og en cremet srirachamayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
8 g
Bouillon
1 stk
Agurk
1 stk
Løg
25 ml
Hvidvinseddike
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
10 g
Sesamfrø
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
½ stk
Mango
1 pakke
Kikærter
1 stk
Peberfrugt
1 tsk
Salt (trin 3)
3 tsk
Sukker (trin 3)
8 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 5)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [8 dl I 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med BBQ-sauce og en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og salt* [1 tsk | 2 tsk] i en lille skål. Tilsæt vand* indtil løgene er dækket, og stil til side indtil servering.

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland srirachamayonnaise og vand* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Si væde fra rødløg.

Anret bulgur i skåle. Top med BBQ-kikærter, peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Drys med sesamfrø. Dryp med srirachamayonnaise.