Skip to main content
Caprese-risotto med kongerejer og chorizo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caprese-risotto med kongerejer og chorizo

Caprese-risotto med kongerejer og chorizo

med mozzarella og balsamicoglaserede tomater

Er du klar til en smagsprøve på la dolce vita? Vores Caprese-risotto med kongerejer og chorizo bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.

Tags:
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Æg
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Skalotteløg

150 g

Risottoris

10 g

Kyllingefond

60 g

Calabresepesto

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Basilikum

125 g

Cherrytomater

24 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

250 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

6 dl

Vand til risotto

¼ tsk

Salt til risotto

1 spsk

Vand til glaze

¼ tsk

Sukker til glaze

¼ tsk

Salt til glaze

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til risotto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3559 kJ
Kalorier (kcal)851 kcal
Fedt42.4 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat71.4 g
Sukker6.8 g
Protein43.7 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Steg chorizo
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil genemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, hak skalotteløg fint.

Lav risotto
2

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. Tilsæt vand, kyllingefond, calabresepesto og salt, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil fonden er absorberet og risen er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Forbered topping
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Imens, hak basilikum groft.

Karamelliser cherrytomater
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg cherrytomater i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt.

Overfør til en mellemstor skål.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg rejer med salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Tag panden med færdig risotto af varmen. Tilsæt finrevet ost og smør, rør rundt, og krydr med et stort nip salt og peber.

Hæld væde fra mozzarella.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret risotto i skåle.

Top med chorizo, cherrytomater, rejer og mozzarella.

Drys med pinjekerner og basilikum.