
Nyd cajun-aromaerne fra vores vegetariske bolognese på grønne linser, der fører dig hele vejen til planterigets grønne marker. Vilde ris og afkølende creme fraiche kommer til sin fulde ret, når noterne af bladpersille og salvie afslutter dette naturlige mesterværk.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Hakkede tomater
75 g
Crème fraiche
1 pakke
Grønne linser
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
2 g
Ay Cajun-ba
15 ml
Balsamico
100 g
Vilde basmatiris
4 g
Bouillon
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 tsk
Sukker
2.5 dl
Vand

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerod, og skær i tern. Dræn linser i et dørslag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg løg og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt gulerod og cajun (stærk!), og steg videre i 3-4 min.

Hak persille (med stilk) fint. Hak salvieblade fint.

Tilsæt salvie, linser, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand*, sukker* og balsamico, og lad simre i 15-20 min. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], når der er 5 min tilbage, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Anret linsebolognese i dybe tallerkener, og top med creme fraiche, persille og friskkværnet peber*.