topBanner
Linsebolognese

Linsebolognese

med vilde ris & creme fraiche

Nyd cajun-aromaerne fra vores vegetariske bolognese på grønne linser, der fører dig hele vejen til planterigets grønne marker. Vilde ris og afkølende creme fraiche kommer til sin fulde ret, når noterne af bladpersille og salvie afslutter dette naturlige mesterværk.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sellerisulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Basmatiris, vilde

1 stk

Løg

2 g

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

2 g

Cajun

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Grønne linser

1 dåse

Hakkede tomater

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

1 tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1900 kJ
Kalorier (kcal)454 kcal
Fedt13 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat68 g
Sukker16 g
Protein14 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerod, og skær i tern. Dræn linser i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved høj varme. Steg løg og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt gulerod og cajun (stærk!), og steg videre i 3-4 min.

4

Hak persille (med stilk) fint. Hak salvieblade fint.

5

Tilsæt salvie, linser, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand, sukker og balsamico, og lad simre i 15-20 min. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], når der er 5 min tilbage, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

6

Anret linsebolognese i dybe tallerkener, og top med creme fraiche, persille og friskkværnet peber.