HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLinsebolognese
topBanner
Linsebolognese

Linsebolognese

med vilde ris & creme fraiche

Nyd cajun-aromaerne fra vores vegetariske bolognese på grønne linser, der fører dig hele vejen til planterigets grønne marker. Vilde ris og afkølende creme fraiche kommer til sin fulde ret, når noterne af bladpersille og salvie afslutter dette naturlige mesterværk.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Hakkede tomater

15 ml

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Grønne linser

1 tsk

Gulerod

2.5 dl

Bredbladet persille

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Basmatiris, vilde

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Løg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)189.83 kcal
Energi (kJ)794.2486 kJ
Fedt0.916 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat24.43 g
Sukker3.6 g
Protein15.7275 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Skræl gulerod, og skær i tern. Dræn linser i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg løg og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt gulerod og cajun (stærk!), og steg videre i 3-4 min.

4

Hak persille (med stilk) fint. Hak salvieblade fint.

5

Tilsæt salvie, linser, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand*, sukker* og balsamico, og lad simre i 15-20 min. Tilsæt creme fraiche [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], når der er 5 min tilbage, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. 

6

Anret linsebolognese i dybe tallerkener, og top med creme fraiche, persille og friskkværnet peber*.