Champignon og bacon brioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Champignon og bacon brioche

Champignon og bacon brioche

2 portioner | med spejlæg med ost (OBS! Æg medfølger ikke)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Er du glad for brunch med lunt brød, bacon og æg? Så vil du blive vild med denne skønne briochebolle fyldt med sprød bacon, stegt champignon, spejlæg toppet med ost, og en cremet purløgsdressing.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

150 g

Portobello

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

125 g

Bacon, skiver

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3053 kJ
Kalorier (kcal)730 kcal
Fedt45.5 g
Mættet fedt22.7 g
Kulhydrat48 g
Sukker11.3 g
Protein32.5 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft). 

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Imens, skær svampe i 1/2 cm skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 7-8 min, indtil brunede og bløde.

Krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber. Overfør til en skål med låg. 

Spejl æg
2

Skyl stegepanden, og opvarm den på middelhøj varme med en smule olivenolie.

Spejl æg [2 stk ] toppede med ost i 4-5 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, indtil gennemvarme.

TIP: Steg i 6-7 min, hvid du foretrækker blommen fast. 

Lav purløgsdressing
3

Imens, hak purløg fint. 

Bland crème fraiche, purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Fyld bolle med purløgsdressing, svampe, æg og bacon.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image