HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Citronspaghetti
topBanner
Cremet citronspaghetti

Cremet citronspaghetti

med gul zucchini & pære-rucolasalat

Hurtigt

Gør noget ekstra ud af ugens hurtige pastaret med en lækker sauce lavet af citron, hvidløg og grøn og gul zucchini. Top med hakkede valnødder, basilikum og revet pecorino, og server med frisk pæresalat med velsmagende balsamico. På ingen tid har du en fænomenal vegetarisk middag at sætte dine tænder i!

Tags:Vegetarisk
Allergener:sellerimælkglutensojanøddersulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Zucchini

15 ml

Gul zucchini

Citron

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Hvidløgsfed

Basilikum

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

Pære

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdejordnødder, sesam)

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Rucola

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)343.1089 kJ
Kalorier (kcal)82.005 kcal
Fedt6.966 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat2.145 g
Sukker0.4 g
Protein1.7375 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak gul zucchini fint. Riv grøn zucchini. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær pære i tynde skiver. Hak valnødder groft. Hak basilikumblade groft. Riv pecorino.

2

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.

3

Bland pære, rucola, balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2. Smag til med salt* og peber*. Vend pasta i saucen. TIPS: Hæld en ekstra skvæt vand i, hvis saucen bliver for tyk.

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Top med pecorino, valnødder og basilikum. Server med pære-rucolasalat.