topBanner
Cremet citronspaghetti

Cremet citronspaghetti

med gul zucchini & pære-rucolasalat

Hurtigt

Gør noget ekstra ud af ugens hurtige pastaret med en lækker sauce lavet af citron, hvidløg og grøn og gul zucchini. Top med hakkede valnødder, basilikum og revet pecorino, og server med frisk pæresalat med velsmagende balsamico. På ingen tid har du en fænomenal vegetarisk middag at sætte dine tænder i!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleriglutensojanøddersulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Zucchini

½ stk

Gul zucchini

1 stk

Citron

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

3 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

1 stk

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

1 stk

Pære

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

20 g

Valnødder

(Indeholdernødder)

1 pose

Rucola

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3278 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat108 g
Sukker18 g
Protein23 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med vand* i kog.Hak gul zucchini fint. Riv grøn zucchini. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både.Skær pære i tynde skiver. Hak valnødder groft. Hak basilikumblade groft. Riv pecorino.

2

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.

3

Bland pære, rucola, balsamico og en smule olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2. Smag til med salt og peber. Vend pasta i saucen. TIPS: Hæld en ekstra skvæt vand i, hvis saucen bliver for tyk.

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Top med pecorino, valnødder og basilikum. Server med pære-rucolasalat.