
Cremet citronspaghetti
med gul zucchini & pære-rucolasalat
Gør noget ekstra ud af ugens hurtige pastaret med en lækker sauce lavet af citron, hvidløg og grøn og gul zucchini. Top med hakkede valnødder, basilikum og revet pecorino, og server med frisk pæresalat med velsmagende balsamico. På ingen tid har du en fænomenal vegetarisk middag at sætte dine tænder i!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Zucchini
½ stk
Gul zucchini
1 stk
Citron
75 g
Crème fraiche
3 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
20 g
Pecorino Romano-ost
1 stk
Pære
250 g
Spaghetti
20 g
Valnødder
15 ml
Balsamico
70 g
Rucola
Fremgangsmåde

Bring en gryde med vand* i kog. Hak gul zucchini fint. Riv grøn zucchini. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær pære i tynde skiver. Hak valnødder groft. Hak basilikumblade groft. Riv pecorino.

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra, og hæld tilbage i gryden.

Bland pære, rucola, balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og citronskal, og steg videre i 1 min.

Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2. Smag til med salt* og peber*. Vend pasta i saucen. TIPS: Hæld en ekstra skvæt vand i, hvis saucen bliver for tyk.

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Top med pecorino, valnødder og basilikum. Server med pære-rucolasalat.