Skip to main content
Spaghetti med pesto og frisk mozzarella
Spaghetti med pesto og frisk mozzarella

Spaghetti med pesto og frisk mozzarella

med broccoli og rucola

Oplev smagen af ​​Italien med vores Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella. Denne lækre pastaret indfanger essensen af ​​italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.

Tags:
Kort forberedelse
Vegetarisk
Comfort Food
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Cashewnødder
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nøtter, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

250 g

Broccoli

40 g

Rucola

60 g

Basilikumpesto

(Indeholder: Mælk, Sulfitter, Cashewnødder, Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder)

1 stk

Løg

40 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til pasta

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)4061 kJ
Kalorier (kcal)971 kcal
Fedt56.5 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker8.5 g
Kostfibre11.7 g
Protein37.7 g
Kolesterol16.6 mg
Salt2.5 g
Potassium498.8 mg
Calcium341.6 mg
Iron1.4 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Kom pasta tilbage i gryden, og dryp med olivenolie.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered broccoli
2

Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Steg broccoli
3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli i 5-6 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Lav pesto
4

Imens, hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint.

Halver citrusfrugt.

Bland basilikum, pinjekerner, hvidløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend pesto og broccoli i gryden med pasta.

Forbered råvarer
5

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Skyl rucola.

Server
6

Anret spaghetti i dybe tallerkener.

Top med mozzarella og rucola.