Oplev Thailands livlige og farverige gastronomi med vores Thai grøn karry-suppe. Denne vegetariske og fyldige suppe har en perfekt blanding af pak choi, østershatte, spændstige udonnudler og sprøde toppings, ideelt til et aromatisk og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
40 g
Grøn karrypasta
180 ml
Kokosmælk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Citrongræs
1 stk
Koriander
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Pak choi
100 g
Østershatte
½ stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Olie til chiliolie
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til suppe
Halver pak choi, og hak groft.
Riv svampe i 2 cm strimler.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk koriander.
Halver citrusfrugt.
Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og pak choi med salt i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Bank citrongræs med en kagerulle.
Tilsæt karrypasta og citrongræs til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand.
Sænk til lav varme, og lad simre i 8-10 min.
Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.
Kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarme. Skil nudlerne ad med en træske.
Tilsæt et skvæt citrusfrugtsaft.
Anret suppe i skåle.
Top med ristede løg, koriander og hvidløgs-chilioile.