Skip to main content
Thailandsk grøn karrysuppe

Thailandsk grøn karrysuppe

med friske udonnudler og hvidløgs-chilioile

Oplev Thailands livlige og farverige gastronomi med vores Thai grøn karry-suppe. Denne vegetariske og fyldige suppe har en perfekt blanding af pak choi, østershatte, spændstige udonnudler og sprøde toppings, ideelt til et aromatisk og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Kort forberedelse
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Grøn karrypasta

180 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Citrongræs

1 stk

Koriander

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Pak choi

100 g

Østershatte

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til chiliolie

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til suppe

Næringsindhold

Energi (kJ)3078 kJ
Kalorier (kcal)736 kcal
Fedt40.3 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat75.8 g
Sukker6.8 g
Protein18.2 g
Salt7.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Halver pak choi, og hak groft.

Riv svampe i 2 cm strimler.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk koriander.

Halver citrusfrugt.

Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svampe og pak choi med salt i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Forbered grøn karry
3

Bank citrongræs med en kagerulle. 

Tilsæt karrypasta og citrongræs til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav suppe
4

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand.

Sænk til lav varme, og lad simre i 8-10 min.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.

Kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarme. Skil nudlerne ad med en træske.

Tilsæt et skvæt citrusfrugtsaft.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med ristede løg, koriander og hvidløgs-chilioile.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image