HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTaboulehsalat
topBanner
Taboulehsalat

Taboulehsalat

med halloumi & sprøde kikærter

Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksellerisesamsennepgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Kikærter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Bredbladet persille

7.5 g

Dukkah-godt

(Indeholdersesam, sennep)

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 spsk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Olivenolie* (trin 1)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)807.93 kcal
Energi (kJ)3380.3792 kJ
Fedt44.4315 g
Mættet fedt22.3 g
Kulhydrat51.1065 g
Sukker10.6 g
Protein40.039 g
Salt4.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter, Dukkah-godt [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 10-12 min.

2

Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon til gryden med kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

3

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

4

Skær agurk og tomat i 1 cm tern. Hak persille (med stilk) fint. Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Skær citron i både. Bland persille, fraiche og en smule citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål. Hak mynte fint.

6

Anret taboulehsalat på tallerkener. Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.