Skip to main content
Stegt svinemørbrad og 'aji verde'-dressing
Stegt svinemørbrad og 'aji verde'-dressing

Stegt svinemørbrad og 'aji verde'-dressing

med krydret ris og sprød slaw

Oplev latinamerikas rige og livlige smage med vores Stegt svinemørbrad med 'aji verde'-dressing. Denne ret er en perfekt blanding af krydderier og friske ingredienser, ideel til enhver lejlighed. Især 'aji verde-dressingen', med koriander, hvidløg og jalapeño, kommer til at tage kegler!

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Zucchini

1 stk

Koriander

150 g

Snittet kålsalat

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Langkornede hvide ris

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Panamad

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Jalapeno

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Sukker til sauce

2 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3449 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt40.6 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker6.6 g
Kostfibre5.7 g
Protein37.1 g
Salt5.6 g
Potassium44 mg
Calcium1.6 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Ay Cajun-ba i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, flæk jalapeno, fjern kerner, og hak meget fint. 

Hak koriander meget fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav aji verde-dressing
3

Bland mayonnaise, yoghurt, jalapeno, koriander, hvidløg og salt i en mellemstor skål.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg svinekød
4

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person), og krydr med Panamad og et nip salt og peber.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og tilsæt sojasauce, sukker og vand. Steg videre i 1 min, og fjern fra varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav slaw
5

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Bland zucchini og snittet kålsalat med olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Server
6

Anret ris og slaw i dybe tallerkener.

Top ris med svinemørbrad.

Dryp med dressing.