Oplev latinamerikas rige og livlige smage med vores Stegt svinemørbrad med 'aji verde'-dressing. Denne ret er en perfekt blanding af krydderier og friske ingredienser, ideel til enhver lejlighed. Især 'aji verde-dressingen', med koriander, hvidløg og jalapeño, kommer til at tage kegler!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Zucchini
1 stk
Koriander
150 g
Snittet kålsalat
½ stk
Hvidløgsfed
150 g
Langkornede hvide ris
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 g
Panamad
250 g
Svinemørbrad
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Jalapeno
1 spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Sukker til sauce
2 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits Ay Cajun-ba i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, flæk jalapeno, fjern kerner, og hak meget fint.
Hak koriander meget fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland mayonnaise, yoghurt, jalapeno, koriander, hvidløg og salt i en mellemstor skål.
TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person), og krydr med Panamad og et nip salt og peber.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og tilsæt sojasauce, sukker og vand. Steg videre i 1 min, og fjern fra varmen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Bland zucchini og snittet kålsalat med olivenolie og salt i en mellemstor skål.
Anret ris og slaw i dybe tallerkener.
Top ris med svinemørbrad.
Dryp med dressing.