topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød cajunkylling

Sprød cajunkylling

med sød kartoffelmos & kålsalat

Sæt gaflen i crispy, paneret kylling krydret med cajun, der giver et hyggeligt sting og leger med smagsløgene. Serveres sammen med luftig, sød kartoffelmos og frisk kålsalat.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

450 g

Sød kartoffel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør

1 stk

Æg

2 spsk

Mælk

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)384 kcal
Energi (kJ)1608 kJ
Fedt17.57 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat16.26 g
Sukker2.1 g
Protein39.5 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel. Skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand* fra. Tilsæt smør*, mælk* og salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side.

Forbered grøntsager
2

Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay-Cajun-ba, panko, et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

Paner kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter kylling
4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle.

Lav kålsalat
5

Bland limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt gulerod, snittet salat og 1/2 persille. Vend sammen.

Server
6

Anret sød kartoffelmos, kylling og kålsalat på tallerkener. Top med resterende persille.