HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Cajunkylling
topBanner
Sprød cajunkylling

Sprød cajunkylling

med sød kartoffelmos & kålsalat

Populær

Sæt gaflen i crispy, paneret kylling krydret med cajun, der giver et hyggeligt sting og leger med smagsløgene. Serveres sammen med luftig, sød kartoffelmos og frisk kålsalat.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:glutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Gulerod

4 g

Kålblanding, skåret

280 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Sød kartoffel

2 spsk

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Kyllingebryst

2 spsk

Bredbladet persille

¼ tsk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Æg*

Mælk*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)384.265 kcal
Energi (kJ)1607.7646 kJ
Fedt17.5655 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat16.255 g
Sukker2.1 g
Protein39.5025 g
Salt1.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel. Skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand* fra. Tilsæt smør*, mælk* og salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side.

2

Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay-Cajun-ba, panko, et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle.

5

Bland limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt gulerod, snittet salat og 1/2 persille. Vend sammen.

6

Anret sød kartoffelmos, kylling og kålsalat på tallerkener. Top med resterende persille.