
Sprød cajunkylling
med sød kartoffelmos & kålsalat
Sæt gaflen i crispy, paneret kylling krydret med cajun, der giver et hyggeligt sting og leger med smagsløgene. Serveres sammen med luftig, sød kartoffelmos og frisk kålsalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Gulerod
150 g
Kålblanding, skåret
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
280 g
Kyllingebryst
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Lime
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Smør
1 stk
Æg
2 spsk
Mælk
¼ tsk
Salt
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartoffel. Skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand* fra. Tilsæt smør*, mælk* og salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side.
Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay-Cajun-ba, panko, et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Stil til side på en ren tallerken med køkkenrulle.
Bland limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt gulerod, snittet salat og 1/2 persille. Vend sammen.
Anret sød kartoffelmos, kylling og kålsalat på tallerkener. Top med resterende persille.