
Aftenensmaden i dag er med inspiration fra det japanske køkken, og kombinerer pankopaneret sesam-karrytofu, som steges gylden og sprød, med en skøn karrysauce med grøntsager, kokosmælk, ingefær og ketchup. Vi serverer vores sesamtofu og katsukarry med luftige basmatiris og et drys forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
180 g
Tofu
(Indeholder: Soja)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
8 g
Curry-On
180 ml
Kokosmælk
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten)
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til grøntsager
1 spsk
Ketchup til sauce
1 dl
Vand til sauce
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt og løg i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, peberfrugt og gulerod i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt halvdelen af Curry-On, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce, ingefærpasta, ketchup, vand og et nip salt og peber. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet, og fjern fra varmen.

Skær tofu i skiver (1 pr. person).
Bland bouillon, hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko, resterende Curry-On og sesamfrø i en trejde dyb tallerken.
Vend tofu i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en anden stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg tofu i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, krydr med et nip salt, og hold varme.
Skær forårsløg og tofu i tynde skiver.

Anret ris og katsukarry i dybe tallerkener.
Top med tofu og forårsløg.