Skip to main content
Cheeseburger

Cheeseburger

med fritter, karamelliserede løg & aioli

4.0
(28)

Hop i cowboystøvlerne, tag hatten på og nyd en prærie af godbidder, der venter på dit kulinariske touch. Vores krydrede cheeseburgere vil fange dit hjerte med lasso og ikke give slip. Nogensinde. Rid gennem en intens flod af aioli og gør et stop ved de sprøde fritter og karamelliserede løg.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

90 g

Salat

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Hakket oksekød

15 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Briocheboller

15 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

3 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)503 kcal
Energi (kJ)2103 kJ
Fedt32.6 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat18.9 g
Sukker9.3 g
Kostfibre0.3 g
Protein35.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Hak rosmarinblade fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Tilsæt halvdelen af rosmarinen, lidt olivenolie*, en smule salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag kartofler i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Skær løg og tomat i tynde skiver. Pluk salatblade.

Form bøffer
3

Bland halvdelen af rosmarinen, hakket oksekød, panko, æg*, salt*, og peber* i en skål. Form fars til bøffer, der er en smule større i diameter end bollerne (de trækker sig sammen ved stegning). Der skal laves 1 bøf pr. person.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olie* i en pande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på hver side. Læg bøfferne på en bageplade med bagepapir, og drys revet mozzarella over hver bøf. Læg burgerbollerne på samme bageplade, og bag i 4-5 min indtil osten er smeltet og bollerne er varme.

Karamelliser løg
5

Svits løg på samme pande, og lad dem stege i 5 min indtil de er bløde. Tilsæt sukker*, balsamico og vand*, og lad simre i 3-5 min indtil væsken er fordampet.

Server
6

Skær boller over. Smør hver bolle med aioli. Top med bøf, løg, tomat og salatblade. Server med fritter.