Hop i cowboystøvlerne, tag hatten på og nyd en prærie af godbidder, der venter på dit kulinariske touch. Vores krydrede cheeseburgere vil fange dit hjerte med lasso og ikke give slip. Nogensinde. Rid gennem en intens flod af aioli og gør et stop ved de sprøde fritter og karamelliserede løg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Kartofler
1 stk
Rosmarin
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
90 g
Salat
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
250 g
Hakket oksekød
15 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Briocheboller
15 ml
Balsamico
1 stk
Æg
3 tsk
Sukker
2 spsk
Vand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Hak rosmarinblade fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Tilsæt halvdelen af rosmarinen, lidt olivenolie*, en smule salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag kartofler i ovnen i 25-30 min.
Skær løg og tomat i tynde skiver. Pluk salatblade.
Bland halvdelen af rosmarinen, hakket oksekød, panko, æg*, salt*, og peber* i en skål. Form fars til bøffer, der er en smule større i diameter end bollerne (de trækker sig sammen ved stegning). Der skal laves 1 bøf pr. person.
Opvarm en smule olie* i en pande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 4-5 min på hver side. Læg bøfferne på en bageplade med bagepapir, og drys revet mozzarella over hver bøf. Læg burgerbollerne på samme bageplade, og bag i 4-5 min indtil osten er smeltet og bollerne er varme.
Svits løg på samme pande, og lad dem stege i 5 min indtil de er bløde. Tilsæt sukker*, balsamico og vand*, og lad simre i 3-5 min indtil væsken er fordampet.
Skær boller over. Smør hver bolle med aioli. Top med bøf, løg, tomat og salatblade. Server med fritter.