
Nyd den friske smag af vores urtemarineret svinekotelet serveret med luftig couscous, sprød salat med fennikel og appelsin og en cremet yoghurtdressing lavet med stegt forårsløg for ekstra smag. En ret der er lige så nem at tilberede, som den er lækker at spise!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
1 stk
Fennikel
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Forårsløg
1 stk
Appelsin
1 stk
Mynte
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
1 stk
Bredbladet persille
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
1 spsk
Olie til couscous

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous, bouillon og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Imens, halver fennikel. Skræl til lange, tynde bånd, og overfør til en stor skål.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern.
Hak mynte groft.
Halver citrusfrugt.
Vend appelsin, mynte, et stort nip salt og et skvæt citrusfrugtsaft i skålen med fennikel.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt helt forårsløg.
Steg under omrøring i 3-4 min, eller indtil brunet.
Overfør til et skærebræt, og hak fint.
Bland forårsløg, yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, hak persille groft.
Vend pinjekerner og persille i gryden med couscous lige inden servering.

Anret svinekød og salat på tallerkener.
Top med yoghurtdressing.