Skip to main content
Middelhavskrydret svinekotelet
Middelhavskrydret svinekotelet

Middelhavskrydret svinekotelet

med pinjekernecouscous og fennikel- og appelsinsalat

Nyd den friske smag af vores urtemarineret svinekotelet serveret med luftig couscous, sprød salat med fennikel og appelsin og en cremet yoghurtdressing lavet med stegt forårsløg for ekstra smag. En ret der er lige så nem at tilberede, som den er lækker at spise!

Tags:
Hurtig
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

1 stk

Fennikel

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Forårsløg

1 stk

Appelsin

1 stk

Mynte

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

1 stk

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

4 g

Bouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

Næringsindhold

Energi (kJ)2456 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat58.5 g
Sukker14.8 g
Kostfibre9.3 g
Protein35 g
Salt3.1 g
Potassium86.9 mg
Calcium4.9 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, bouillon og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland salat
2

Imens, halver fennikel. Skræl til lange, tynde bånd, og overfør til en stor skål. 

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern.

Hak mynte groft. 

Halver citrusfrugt.

Vend appelsin, mynte, et stort nip salt og et skvæt citrusfrugtsaft i skålen med fennikel.  

Lav yoghurtdressing
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål. 

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt helt forårsløg. 

Steg under omrøring i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Overfør til et skærebræt, og hak fint. 

Bland forårsløg, yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål. 

Steg svinekød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav couscous
5

Imens, hak persille groft. 

Vend pinjekerner og persille i gryden med couscous lige inden servering. 

Server
6

Anret svinekød og salat på tallerkener. 

Top med yoghurtdressing. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image