Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
75 g
Kålblanding, skåret
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Mexico
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Æg
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde stave. Fordel stavene på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 25-30 min.
Skær kylling i 4-5 lige store stykker. Bland panko, et nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg* og derefter i panko.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side.
Riv gulerod. Bland blandet salat, gulerod, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål.
Bland aioli og fraiche i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret kylling, salat og fritter på tallerkener. Server med dressing.