Skip to main content
Sprød kylling

Sprød kylling

med salat & hvidløgsdressing

4.5
(1,8 t)

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Fraiche

1 stk

Gulerod

75 g

Kålblanding, skåret

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Mexico

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

Næringsindhold

Kalorier (kcal)357.4 kcal
Energi (kJ)1495.2 kJ
Fedt16.5 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat12.5 g
Sukker1.2 g
Kostfibre0.5 g
Protein38.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde stave. Fordel stavene på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 25-30 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 4-5 lige store stykker. Bland panko, et nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg* og derefter i panko.

Steg kylling
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side.

Bland kålsalat
4

Riv gulerod. Bland blandet salat, gulerod, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål.

Lav hvidløgsdressing
5

Bland aioli og fraiche i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, salat og fritter på tallerkener. Server med dressing.