Skip to main content
Sprød kylling

Sprød kylling

med salat & hvidløgsdressing

4.5
(1,8 t)

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Fraiche

1 stk

Gulerod

75 g

Kålblanding, skåret

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Mexico

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

Næringsindhold

Kalorier (kcal)357.4 kcal
Energi (kJ)1495.2 kJ
Fedt16.5 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat12.5 g
Sukker1.2 g
Kostfibre0.5 g
Protein38.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde stave. Fordel stavene på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 25-30 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 4-5 lige store stykker. Bland panko, et nip salt* og peber* i en skål. Pisk æg* i en anden skål. Vend kylling i æg* og derefter i panko.

Steg kylling
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side.

Bland kålsalat
4

Riv gulerod. Bland blandet salat, gulerod, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål.

Lav hvidløgsdressing
5

Bland aioli og fraiche i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, salat og fritter på tallerkener. Server med dressing.