
Oplev det allerbedste fra Thailands livlige og farverige gastronomi med vores premium kyllinge-panangkarry. Denne smagseksplosion af en karry har en perfekt blanding af cremet, autentisk panang-smag og sprøde, aromatiske toppings, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
30 g
Rød karrypasta
50 g
Peanutbutter
(Indeholder: Jordnødder)
180 ml
Kokosmælk
150 g
Basmatiris
1 stk
Citrongræs
30 g
Fish sauce
(Indeholder: Soja, Fisk)
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Koriander
½ stk
Chili
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
150 g
Grønne bønner
1 stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Peberfrugt
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1 spsk
Olie til stegning
2.5 dl
Vand til sauce
½ spsk
Olie til salat

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker, salt og skalotteløg i en stor skål.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med peberfrugt i 3-4 min, eller indtil kylling er brunet og peberfrugt er let blød.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bank citrongræs med en træske.
Tilsæt citrongræs og rød karrypasta til stegepanden, og steg videre i 20 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt peanutbutter, kokosmælk, fish sauce og vand. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt. Hold varmt indtil servering.
Hak peanuts groft.
Skær ender af grønne bønner.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Pluk korianderblade.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.
Fjern fra varmen, og lad køle en smule af.
Vend grønne bønner, olivenolie og et nip salt i skålen med skalotteløg.
Fjern citrongræs fra panangkarry lige inden servering.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver bønnerne hurtigere færdige.
Anret ris og panangkarry i dybe tallerkener.
Top med chili, ristede løg og koriander.
Server med grøn bønnesalat drysset med peanuts.