Skip to main content
Thailandsk kyllinge-panangkarry
Thailandsk kyllinge-panangkarry

Thailandsk kyllinge-panangkarry

med grøn bønnesalat og citrussyltede skalotteløg

Oplev det allerbedste fra Thailands livlige og farverige gastronomi med vores premium kyllinge-panangkarry. Denne smagseksplosion af en karry har en perfekt blanding af cremet, autentisk panang-smag og sprøde, aromatiske toppings, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Soja
Fisk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

30 g

Rød karrypasta

50 g

Peanutbutter

(Indeholder: Jordnødder)

180 ml

Kokosmælk

150 g

Basmatiris

1 stk

Citrongræs

30 g

Fish sauce

(Indeholder: Soja, Fisk)

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Koriander

½ stk

Chili

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

150 g

Grønne bønner

1 stk

Løg

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til stegning

2.5 dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4458 kJ
Kalorier (kcal)1065 kcal
Fedt52.3 g
Mættet fedt21.9 g
Kulhydrat93 g
Sukker14.3 g
Kostfibre10.2 g
Protein59.2 g
Kolesterol0.3 mg
Salt6.4 g
Potassium653.1 mg
Calcium98 mg
Iron2.1 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver. 

Halver citrusfrugt. 

Bland et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker, salt og skalotteløg i en stor skål. 

3

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med peberfrugt i 3-4 min, eller indtil kylling er brunet og peberfrugt er let blød. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bank citrongræs med en træske.

Tilsæt citrongræs og rød karrypasta til stegepanden, og steg videre i 20 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt peanutbutter, kokosmælk, fish sauce og vand. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min, eller indtil kyllingen er gennemtilberedt. Hold varmt indtil servering.

Hak peanuts groft.

Skær ender af grønne bønner.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Pluk korianderblade. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Lav grøn bønnesalat
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre. 

Fjern fra varmen, og lad køle en smule af.

Vend grønne bønner, olivenolie og et nip salt i skålen med skalotteløg.

Fjern citrongræs fra panangkarry lige inden servering.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver bønnerne hurtigere færdige.

6

Anret ris og panangkarry i dybe tallerkener.

Top med chili, ristede løg og koriander.

Server med grøn bønnesalat drysset med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image