Til dage hvor du har lyst til en lækker omgang pasta er vores Cremet zucchinipasta og sprød prosciutto din redning. Vi vender spaghetti i en lækker sauce med zucchini, madlavningsfløde og finrevet ost, og på toppen kommer der et sprødt umami-indslag i form af stegt prosciutto vendt med sauteret tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Spaghetti
1 stk
Zucchini
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
10 g
Kyllingefond
20 g
Finrevet ost
50 g
Prosciutto
1 g
Chiliflager
2 dl
Gemt pastavand
2 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Riv zucchini groft.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak prosciutto groft.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg tomat og chiliflager i 1-2 min, eller indtil bløde. Overfør til en lille skål, og vend med prosciutto.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og hvidløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand og et nip salt og peber. Lad koge i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Vend pasta og halvdelen af finrevet ost i stegepanden med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener, og drys med resterende finrevet ost.
Top med tomat-prosciutto.