Skip to main content
Gyldenstegt svinekød
Gyldenstegt svinekød

Gyldenstegt svinekød

med frisk pæreslaw og koreansk BBQ-sauce

Byd familien på aftensmad, der er et garanteret hit for store og små - forkæl alle med disse lækre, ostepanerede schnitzler med sprød pæreslaw med aioli. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Agurk

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

150 g

Snittet kålsalat

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)2205 kJ
Kalorier (kcal)527 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat31.2 g
Sukker17.4 g
Kostfibre5.2 g
Protein40.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.5 g
Potassium140.3 mg
Calcium15 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Forbered panering
1

Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt på begge sider.

Pisk æg med en gaffel i en dyb tallerken.

Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.

Paner svinekød
2

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Hak agurk groft.

Bland pæreslaw
5

Bland snittet kålsalat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Skær svinekød i skiver.

Server
6

Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.

Server med BBQ-sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image