
Byd familien på aftensmad, der er et garanteret hit for store og små - forkæl alle med disse lækre, ostepanerede schnitzler med sprød pæreslaw med aioli. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svinekamfilet
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Agurk
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
150 g
Snittet kålsalat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Pære
1 stk
Æg til panering

Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt på begge sider.
Pisk æg med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Hak agurk groft.

Bland snittet kålsalat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber.
Skær svinekød i skiver.

Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.
Server med BBQ-sauce.