Skip to main content
BBQ-glaserede pølser
BBQ-glaserede pølser

BBQ-glaserede pølser

med persillekartofler og saftig kålsalat

Pølser og kartofler kan serveres på mange måder, i aften byder vi på en spændende variant. Vi steger pølser, og lader dem derefter blive glaserede i BBQ-sauce og karamelliseret løg. Kartoflerne koger vi og blander med persille og mayonnaise. Vi server vores pølser og kartofler med en saftig kålsalat med med æble og citron.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

320 g

Kålpølse

400 g

Små kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Løg

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)4016 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt65.4 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat65.5 g
Sukker28.6 g
Kostfibre9.1 g
Protein26.4 g
Salt6.4 g
Potassium144.5 mg
Calcium13.3 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og et nip peber, og stil til side med låg på.

Karamelliser løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Lav kålsalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland olivenolie, citrusfrugtsaft, salt og sukker i en stor skål.

Vend æble og kålblanding i skålen, og stil til side.

Steg pølser
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Tilsæt BBQ-sauce og løg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt persille
5

Imens, hak persille fint.

Bland persille, mayonnaise og salt i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, kålsalat og pølser på tallerkener.

Top pølser med resterende BBQ-sauce.