Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Hvidløgsfed
20 g
Basmatiris
50 g
Gulerod
30 g
Broccoli
10 g
Svinekamfilet
1.33 spsk
Asiatisk dressing
(Indeholdergluten, sesam, soja)1 stk
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)¼ tsk
Panko
(Indeholdergluten)3 dl
Sesamfrø
(Indeholdersesam)Smør*
(Indeholdermælk)Æg*
(Indeholderæg)Salt*
Vand*
Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekamfilet i skiver. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.
Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.
Anret ris, paneret svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med mayodressing. Top med sesamfrø.