HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankopaneret Svinekød
topBanner
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensesamsojaægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Hvidløgsfed

20 g

Basmatiris

50 g

Gulerod

30 g

Broccoli

10 g

Svinekamfilet

1.33 spsk

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

¼ tsk

Panko

(Indeholdergluten)

3 dl

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2741.9766 kJ
Kalorier (kcal)655.3481 kcal
Fedt51.8298 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat16.0125 g
Sukker3.7 g
Protein36.2345 g
Salt2.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekamfilet i skiver. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

4

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

5

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

6

Anret ris, paneret svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med mayodressing. Top med sesamfrø.