Pankopaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

3 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

300 g

Svinekamfilet

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)655 kcal
Energi (kJ)2742 kJ
Fedt51.83 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat16.01 g
Sukker3.7 g
Protein36.24 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekamfilet i skiver. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg. Steg i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Paner kød
4

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter kød
5

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Server
6

Anret ris, paneret svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med mayodressing. Top med sesamfrø.