topBanner
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:mælkglutensesamsojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

3 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

1 stk

Gulerod

1 stk

Broccoli

1 pakke

Svinekamfilet

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

350 ml

Vand*

¼ tsk

Salt*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3291 kJ
Kalorier (kcal)787 kcal
Fedt41 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat57 g
Sukker6 g
Protein45 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær broccoli i små buketter.

Skær svinekamfilet i skiver.

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.

Tilsæt resterende hvidløg. Steg i 1 min.

Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

4

Pisk æg* i en dyb tallerken.

Bland panko med salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

5

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme.

Friter svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

6

Anret ris, paneret svinekød og grøntsager på tallerkener.

Dryp med mayodressing.

Top med sesamfrø.