
Slip din indre italiener løs og lav en toscansk pastaret i et snuptag! Denne ret er perfekt, når både voksne og børn er sultne, og maden hurtigt skal på bordet. Vi koger rigatoni og blander med gyldenstegt hakket svinekød i en velsmagende sauce med grønkål. Vi topper med revet ost og frisk basilikum.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket svinekød
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Tomat
4 g
Bouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Grønkål, skåret
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
4 g
Souvlaki-krydderi
(Kan indeholde spor af: Soja, Sennep, Æg, Fisk, Sesam, Selleri, Krebsdyr, Mælk)
1.5 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 tsk
Salt til pasta

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med Souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, skær tomat i 1 cm tern.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde, Mamas Favorit og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pastavand, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, salt og et nip peber, og vend sammen.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og basilikum.