Skip to main content
Cajunpaneret halloumi

Cajunpaneret halloumi

med TexMex-kartofler og majs-avocadosalat

I aften lader vi os inspirere af mexicansk madlavningskunst, og frister med halloumi som vi panerer i panko og cajunkrydderier, og derefter bager gylden. Vi laver også sprøde kartoffelbåde med Tex-Mexkrydderi og en frisk tomatsalat med majs, avocado og spinat. Og så topper vi herlighederne med spicy srirachamayo og syrlig citrusfrugtsaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 stk

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

5 g

Tex-Mex

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

½ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4729 kJ
Kalorier (kcal)1130 kcal
Fedt73.1 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker13.9 g
Kostfibre11.7 g
Protein35.6 g
Kolesterol0.1 mg
Salt7.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1628.5 mg
Calcium28.5 mg
Iron0.7 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Stil til side, og lad køle af.

Paner halloumi
3

Skær halloumi i skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba, salt, et stort nip peber og olivenolie i en tredje dyb tallerken.

Vend halloumi i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag halloumi
4

Fordel halloumi på en bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 10-12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gyldne.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skær citrusfrugt i både.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler, halloumi og salat på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise og citrusfrugtbåde.