Skip to main content
Cajunpaneret halloumi

Cajunpaneret halloumi

med TexMex-kartofler og majs-avocadosalat

I aften lader vi os inspirere af mexicansk madlavningskunst, og frister med halloumi som vi panerer i panko og cajunkrydderier, og derefter bager gylden. Vi laver også sprøde kartoffelbåde med Tex-Mexkrydderi og en frisk tomatsalat med majs, avocado og spinat. Og så topper vi herlighederne med spicy srirachamayo og syrlig citrusfrugtsaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 stk

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

5 g

Tex-Mex

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

½ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4729 kJ
Kalorier (kcal)1130 kcal
Fedt73.1 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker13.9 g
Protein35.6 g
Salt7.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Stil til side, og lad køle af.

Paner halloumi
3

Skær halloumi i skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba, salt, et stort nip peber og olivenolie i en tredje dyb tallerken.

Vend halloumi i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag halloumi
4

Fordel halloumi på en bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 10-12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gyldne.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skær citrusfrugt i både.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler, halloumi og salat på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise og citrusfrugtbåde.