Skip to main content
Valnøddepaneret torsk
Valnøddepaneret torsk

Valnøddepaneret torsk

med rosmarinrodfrugter og sprød glaskålssalat

Torsk er en fisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagt rødbede, pastinak og gulerod med rosmarin, en frisk salat med pære og glaskål, og en cremet sennepsdressing med fraiche.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Mere grønt
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Sennep
Nøtter
Gluten
Hvede
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

1 stk

Rosmarin

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

½ stk

Glaskål, hvid

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Pastinak

2 stk

Rødbede

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2668 kJ
Kalorier (kcal)638 kcal
Fedt22.7 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat68.1 g
Sukker35.7 g
Protein34.4 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Lav rosmarinrodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær pastinak og gulerod (uskrællet) i stave.

Skær rødbede (uskrællet) i både.

Hak rosmarin fint.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav pæresalat
2

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Skyl salat.

Kom salat, pære, glaskål og et nip salt og peber en mellemstor skål.

Vend sammen lige inden servering.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav sennepsdressing
3

Bland sennep, fraiche, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered panering
4

Hak valnødder fint.

Bland panko, valnødder, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når rodfrugterne har 10 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rosmarinrodfrugter, fisk og pæresalat på tallerkener.

Server med sennepsdressing.