
Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og citrusfrugt, hakkede tomater og syltede rødløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Tomat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
2.5 g
Tex-Mex
20 g
Aioli
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til slaw
2 spsk
Vand til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg fint.
Skær citrusfrugt i både.
Bland rødløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker og salt i en mellemstor skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak tomat groft.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland aioli og saft fra resterende citrusfrugtbåde i en mellemstor skål.
Tilsæt spidskål og salt, og vend sammen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.