Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og citrusfrugt, hakkede tomater og syltede rødløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Tomat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
2.5 g
Tex-Mex
20 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til slaw
2 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg fint.
Skær citrusfrugt i både.
Bland rødløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker og salt i en mellemstor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak tomat groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland aioli og saft fra resterende citrusfrugtbåde i en mellemstor skål.
Tilsæt spidskål og salt, og vend sammen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.
Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.