Skip to main content
Amerikanske svine- og kalvekødstacos
Amerikanske svine- og kalvekødstacos

Amerikanske svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og syltede rødløg

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og citrusfrugt, hakkede tomater og syltede rødløg.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Tomat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

2.5 g

Tex-Mex

20 g

Aioli

(Indeholder: Sennep, Æg)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

2 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3043 kJ
Kalorier (kcal)727 kcal
Fedt27.7 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat83.6 g
Sukker23.7 g
Kostfibre9.3 g
Protein36.4 g
Salt6.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium218.9 mg
Calcium57.4 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg fint.

Skær citrusfrugt i både.

Bland rødløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, sukker og salt i en mellemstor skål.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak tomat groft.

Steg hakket svine-/kalvekød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav coleslaw
5

Bland aioli og saft fra resterende citrusfrugtbåde i en mellemstor skål.

Tilsæt spidskål og salt, og vend sammen.

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.