Skip to main content
Vegetarisk kokoskarry

Vegetarisk kokoskarry

med plantefars, mienudler og chiliolie

En spicy karry passer perfekt en kølig aften. Aftenens karry indeholder tynde hvedenudler, rød karrypasta, kokosmælk, sojasauce og frisk spinat. Vi topper vores velduftende kokoskarry med herlige toppings - gyldenstegt plantefars med gulerod, koriander, sprøde peanuts og fyrig chiliolie.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

30 g

Rød karrypasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

2 stk

Gulerod

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

60 g

Spinat

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)3476 kJ
Kalorier (kcal)831 kcal
Fedt42.8 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat74.1 g
Sukker13.9 g
Protein32.5 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Lav chiliolie
2

Imens, rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og gulerod i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt Mild Mahal og salt, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør til en skål.

Lav karry
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt karrypasta, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, sojasauce og nudelvand, og vend sammen.

Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Tilsæt nudler
5

Imens, halver citrusfrugt.

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt nudler, spinat og et stort skvæt citrusfrugtsaft til stegepanden, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med plantefars, koriander og peanuts.

Dryp med chiliolie.