En spicy karry passer perfekt en kølig aften. Aftenens karry indeholder tynde hvedenudler, rød karrypasta, kokosmælk, sojasauce og frisk spinat. Vi topper vores velduftende kokoskarry med herlige toppings - gyldenstegt plantefars med gulerod, koriander, sprøde peanuts og fyrig chiliolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Koriander
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
30 g
Rød karrypasta
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
2 stk
Gulerod
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
60 g
Spinat
150 g
Mienudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
½ stk
Porre
1 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til chiliolie
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Olie til stegning
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skyl spinat.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og gulerod i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt Mild Mahal og salt, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Overfør til en skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg porre i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt karrypasta, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce og nudelvand, og vend sammen.
Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Imens, halver citrusfrugt.
Hak koriander og peanuts groft.
Tilsæt nudler, spinat og et stort skvæt citrusfrugtsaft til stegepanden, og vend sammen.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med plantefars, koriander og peanuts.
Dryp med chiliolie.