Skip to main content
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze

Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze

med bagte rodfrugter og krydret couscous

Smag på kuller med vores Pandestegte kuller med chili-abrikosglaze. Hvidt, flaget og smagfuldt kød som bliver pandestegt og glaseret med abrikoschutney og chiliflager, så du får en sødmefuld og krydret smagsoplevelse på tallerkenen.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

2 stk

Rødbede

1 stk

Koriander

4 g

Panamad

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nødder, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

1 g

Chiliflager

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dressing

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

½ spsk

Olie til couscous

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2682 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat66 g
Sukker26 g
Kostfibre8.8 g
Protein41.6 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bland dip
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skyl salat.

Hak koriander fint.

Lav couscous
4

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, Panamad og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt koriander og halvdelen af græskarkerner, og vend sammen.

Steg fisk
5

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på den ene side. Vend, tilsæt smør, chiliflager og abrikoschutney, og steg i 2-3 min, eller indtil karamelliseret og gennemstegt.

Vend salat med færdige rodfrugter.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Fordel couscous, fisk og rodfrugter på tallerkener.

Top fisk med resterende sauce og rodfrugter med resterende græskarkerner.

Server med yoghurt.