Skip to main content
Nem krydret reje- og bulgurbowl med ekstra laks
Nem krydret reje- og bulgurbowl med ekstra laks

Nem krydret reje- og bulgurbowl med ekstra laks

med græsk ost og forkogte rødbeder

Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Krydret reje- og bulgurbowl. Denne lækre bowl kombinerer Panamad-stegte rejer og bulgur, frisk salat og rødbedetern toppet med græsk salatost, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sennep
Sulfitter
Æg
Nøtter
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Agurk

8 g

Panamad

100 g

Romainesalat

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Rødbeder, forkogte

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Bredbladet persille

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til rejer

Næringsindhold

Energi (kJ)3886 kJ
Kalorier (kcal)929 kcal
Fedt55.2 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat168 g
Sukker126.1 g
Protein51.5 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, halvdelen af Panamad og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, bland honning-sennepsdressing, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
2

Skær rødbede i 1 cm tern.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Hak agurk groft.

Bland salat, agurk, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg rejer og laks
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med resterende Panamad og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Imens, riv persille i grove stykker.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Server
4

Anret bulgur, salat, rødbede, laks og rejer i skåle.

Top rødbede med græsk ost.

Drys salat med valnødder og persille.

Server med dressing.